Babynest från Liewood hösten 2020

Tillgången på babynest från Liewood har varit begränsad detta år. Liewood gör ändå allt för att de ska få ut sina nyheter. Några babynest med nya print har ganska nyligen kommit ut på marknaden. I detta inlägg presenterar vi fyra av tillskotten. Det är sedan upp till dig att välja vilken du gillar bäst. För mer info om ekologiska babynest kan du läsa vår guide.

Alla babynest från Liewood bygger på samma stomme. Det är en ganska väl stoppad ring, en madrass som är 3-4 cm och två remmar att bära med. Eftersom babynestet är rätt så stabilt och dessutom har remmar klassas det även som babylift och måste certifieras som sådant. Liewoods babynest är godkända enligt EUs certifiering.

Tre nyanser av beige

Tre av Liewoods nyheter är i grunden beige. Det finns dock en liten skillnad i tonen. Den med bubblor ovan ser lite lätt rosa ut i dagsljus. Några har spontant sagt att den kan passa en flicka. Vi vill inte ta ställning. Den borde kunna passa oavsett kön. Bubblorna ger i alla fall en färgklick i rummet.

Nästa babynest är lite av en variant av de klassiska grå respektive vita. Den är beige med prickar på och fungerar nästan överallt. Fin och ganska neutral. Den tredje varianten är ett babynest med arktiska djur på. Printet heter arctic mix och man kan bl.a. se en isbjörn, en räv och en pingvin.

Dinosaurier på ny bakgrund

Arctic mix är inte hellt olika det lite äldre och populära printet med dinosaurier. Skillnaden är figurerna. Helhetsintrycket är snarlikt.

Dinosauriernas popularitet har dock lett till att Liewood har valt ytterligare en variant. Denna gång ser vi printet dino mix på en grå botten. Färgen heter dove blue men i dagsljus ser den grå ut med en lätt grön ton. Oavsett vilket man tycker sig se så är det ett fint print på ett fint babynest.

Att välja

Om du vill ha ett stabilt babynest som går att flytta från rum till rum medan barnet sover är Liewoods babynest ett av de bästa valen på marknaden. Om det är viktigt för dig att tyget ska vara ekologiskt är dessa babynest också ett bra val. Liewoods babynest tillverkas i en GOTS-certifierad fabrik så det är troligt att produkten är giftfri också.

Det är tydligt så att det klassiska grå babynestet är det mest populära i Liewoods stora utbud. Tillgången har dock varit begränsad. I höstens tillskott kan man ändå hitta några fina babynest som antingen är neutrala och enkla nog eller piffar upp rummet på ett trevligt sätt.

Lycka till!

13 sep 2020