Presenttips

Om du går och funderar på vad du ska ge till barnbarnet eller till bästa vännens barn ska du här få några tips. De föräldrar som gärna önskar något ekologiskt och giftfritt kan vara svåra att tillfredsställa. Det gäller att ha koll. Ett bra tips för den som inte har full koll men vill göra rätt är Frida & Fritiofs presentbutik. Där finns bara ekologiska och giftfria produkter.

Vi vill gärna passa på att tipsa om tänkbara presenter som är nya för säsongen.

En omedelbar favorit, när den dök upp, är Roommates nya sänghimmel. Färgen är havsgrå med en tydlig ton av grönt. Vi har fått veta att den säljer bra. Vanligtvis är det grå och vita varianter, alltså inte så mycket färg, som säljer men just denna färg verkar fungera bra. En fin detalj med denna sänghimmel är de rostfärgade tofsarna som gör sig särskilt bra när sänghimmeln är öppen.

 

En kategori av produkter som är populär som present är speldosor. Cam Cam Copenhagen har kommit med många nya speldosor och de med havstema är särskilt fina tycker vi. Det finns två snäckor, en rosa och en gråvit, och en sjöstjärna.

 

 

 

Två nyheter för säsongen är Liewoods kaniner. Det är helt väntat den grå som är populärast men även den rosa är uppskattad.

 

 

Sedan tidigare finns det några favoriter som säljer bra hos flera e-handlare. Mest populär är Cam Cams ballong i trycket pressed leaves. Därefter har vi en speldosa från Franck & Fischer i form av en igelkott. Även speldosan i form av ett spöke från Roommate är populär.

 

 

 

En annan kategori som är populär som present är gosedjur. Kaniner och elefanter hör till dem som går bäst. Det finns kaniner från bl.a. Hoppa och från Liewood. Det finns också elefanter från Liewood och Emiko.

 

 

 

 

 

 

Gosedjur är främst tänkta till den yngsta som har för vana att bita och suga. Då är det skönt att veta att gosedjuren är ekologiska och giftfria. Även fyllningen är testad. De större gosedjuren som Liewoods kanin och elefant är fina som prydnad och som leksak för de lite äldre.

Vi hoppas att du fått någon inspiration från detta inlägg.

8 dec 2018