Villkor

Vad vinner du på att göra ett gästinlägg hos oss? Den självklara fördelen är att du kan få tillgång till en ny publik. Vad vinner vi på att du gör ett gästinlägg? Svaret är detsamma, vi kan få del av dina läsare förutsatt att du talar om för dem att du gör ett gästinlägg. Vi eftersträvar win-win.

Om du vill agera gästbloggare hos oss är det möjligt men då bör du känna till våra villkor.

1. Den blogg eller annan sajt du representerar måste ha en viss ranking på Google eller andra kända SEO-verktyg. Vi kan hjälpa dig att kolla upp detta.

2. Du länkar från din sajts förstasida (eller i ett vanligt blogginlägg) till vår förstasida och talar om att du gör ett gästinlägg hos oss.

3. Vi länkar till önskad sida eller sidor (max fem per inlägg) i ditt gästinlägg. En av dessa länkar går till din blogg så att nya läsare lätt kan hitta dig. De återstående fyra länkarna kan gå till produktsidor för de produkter du skriver om.

4. De märken eller e-handlare som du vill skriva om och länka till måste vara dedikerade i sin ambition att skapa ekologiska/miljömärkta inredningsartiklar för barnrummet. Med detta menas att det inte räcker att en kollektion t.ex. är GOTS-certifierad när större delen av märkets sortiment är konventionellt framställda och utan certifieringar. Exempel på varumärken som betraktas som dedikerade är Summerville Organic, Cam Cam Copenhagen, Roommate och Liewood. Exempel på E-handlare som inte är dedikerade är Babyshop eller Jollyroom som har en liten andel av sitt sortiment som är ekologiskt eller i bästa fall GOTS-certifierat.

5. Du tar kontakt med oss via formuläret på kontaktsidan och visar intresse.

6. Vi kontaktar dig och ger kriterier för textens längd och utformning.

7. Du skickar en korrad och redigerad text plus bilder och länkar.

8. Vi korrigerar mindre fel före publicering eller så skickar vi tillbaka texten med uppmaning att korrigera fel om det är större problem i texten.

9. Vi ser helst att du bifogar egna bilder som ska vara av hög kvalitet. Det kan även gå med varumärkets egna bilder om du har fått lov att använda dessa.

10. Vi tar inte betalt och du får inte betalt. Allt bygger på att vi har ett ömsesidigt intresse för det vi gör.