Nytt från Konges Sløjd våren 2020

Konges Sløjd är ett danskt företag som gör kläder, leksaker och inredning för barn. Vi vill lyfta fram några speciella inredningsartiklar i detta inlägg.

Konges Sløjd startades av Emilie Konge Breindal 2014. Det var samma år som hon fick sitt första barn och märkte att det inte fanns produkter för barn som hon gillade samtidigt som de var ekologiska och giftfria. Därför satsade hon på att göra babyprodukter själv. Sedan dess har hon knappast behövt marknadsföra sina produkter. Efterfrågan är stor både bland kunder och bland återförsäljare.

Till denna säsong har vi fastnat för en ny sänghimmel, ett nytt babynest och en skallra.

Den nya färgen på säsongens sänghimmel heter "bark". Det ser ut som en något ljus gammelrosa ton. Den är gjord av ett enkelt lager muslintyg. Muslintyget släpper igenom ganska mycket ljus. I och med att tyget är något mörkt släpper det inte igenom för mycket ljus. Stämningen på insidan har en hög mysfaktor.

Nytt för denna säsong är ovan babynest med det vackra citrontyget. Konges Sløjds babynest blir smartare för varje år. Det finns flera smarta lösningar som involverar dragkedjor, kardborreband och en extra bäddmadrass. Det här är snyggt, praktiskt och smidigt. Kolla in detta vackra babynest.

 

Slutligen vill vi uppmärksamma våra läsare på en ny skallra. Det är en söt säl som fungrar lika bra som dekoration i barnrummet. Sälen är stickad, har broderade ögon och en broderad hjärtformad nos. Vem vill inte gosa med den? Ljudet från skallran är milt, precis som det mesta från Konge.

Vad har du upptäckt från säsongens nya inredningsartiklar från Konges Sløjd?

 

25 jan 2020